Thuiszorg-bed: 8.9 van 10 beoordeeld door 91 reviews op Feedbackcompany
Thuiszorg-bed: 8.9 van 10 op Feedbackcompany

Wij beseffen als geen ander dat u niet zonder een bed kunt. Daarom wordt een bestelling die op een werkdag voor 15:00 uur wordt besteld in onze webshop altijd de volgende werkdag geleverd. Een uitzondering hierop zijn Zuid-Limburg, Zeeuws Vlaanderen, de Eilanden en België, voor deze bestemmingen is de levertijd 2 werkdagen. Mocht u een specifieke leverdag willen dan kunt u bij "opmerkingen" ook een andere door u zelf gewenste leverdag invullen.

Onze vaste vervoerder, transportbedrijf Hoekstra uit Sneek, haalt dagelijks bij ons aan de loods bedden op die de volgende dag op de gewenste locatie worden afgeleverd.

                                                                                        Hoekstra1

LET OP! We hebben het hier over een standaard levering!
Wat verstaan wij onder een standaard levering aan huis of een zogenaamde "huis levering"  zoals die ook wordt omschreven op onze pagina "veel gestelde vragen" en in onze betaal module wordt vermeld?
Als u kiest voor de standaard levering dan komen wij met een vrachtwagen met laadklep en -1- chauffeur die het bed gemonteerd, dus volledig gebruiksklaar bij u voor de deur aflevert. Hij brengt het bed dus niet naar binnen, installeerd het niet in de woonkamer of op een slaapkamer en zet het niet achter in een schuurtje. Voor een verzamelgebouw geldt dan dat het bed bij de ingang van het verzamelgebouw of een verzorgingshuis wordt afgeleverd.

Weet u niet zeker of u bij de aflevering aanwezig bent?
U krijgt op de morgen van de levering van ons transportbedrijf een SMS en/of E-mail notificatie met de geplande levertijd. Een klein voorbehoud willen wij hier echter maken, Nederland wordt wel eens file land genoemd en omdat onze vrachtwagens van diezelfde wegen gebruik maken komt het helaas wel eens voor dat wij door onvoorziene omstandigheden de planning niet helemaal halen.

Heeft u geen bericht gehad dan kunt u kunt op de leverdag 's morgens om 08:30 uur altijd even bellen met onze klantenservice op 085 2733 499 en wij kunnen u dan vertellen hoelaat de chauffeur volgens de tot dan toe bekende planning bij u zou kunnen zijn.